Mer material till Kattens Dag

Nu är ett knippe pärmar fyllda med information om Örebro Katthem:
Alla katter som söker hem kommer att finnas på bild! Och så har jag tassat ihop jättesöta små minipåsar också med kattgräs – sådana som är lagom till en enda blomkruka! ♥
Vad hittar du på till Kattens Dag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Mer material till Kattens Dag”

 1. Lycka till på Kattens dag. Hoppas ni får några Kattintressenter.
  Sören visar upp sig på Djurkompaniet på Lördag och på Söndag intar han tiggeristuket på Fårskinnshögen på Kalmar Torg med den stoora tiggarbössan.
  Nalle

 2. Lilla Wikki, du måste vara alldeles utarbetad vid det här laget!!
  Lycka till på KattensDag och glöm inte VILA!!
  Nospuss

 3. Efter sitt volontärpass ikväll packar våran mamma ihop saker till Kattens Dag. Sthlms Katthem ska vara på SEA Hund & Katt i Kungens Kurva på lördag 10-17 och på Hornbach i Norsborg både lördag och söndag 12-16. Lakrits, Kola, Knäck och Karamell som kom till katthemmet med hjälp av polisen kommer att visa upp sig för på söndag blir de bokningsbara. Och så har vi vår egen version av Sören som deltar på SEA. Han heter Mojje och har varit gäst på Katthemmet.

  Broschyrer om hur man kan hjälpa hemlösingar ska skrivas ut, vikas och packas tillsammans med Katthemmets kalendrar, reflexer, isskrapor och andra nyttigheter. Tillsammans med ’laddade’ volontärer som informerar om hur viktigt det är att kastrera, id-märka, vaccinera och försäkra oss katter hoppas vi att riktigt många förstår att vi katter är FAMILJEMEDLEMMAR och inte leksaker/inredningsdetaljer.

  Lycka till alla i hittekattssvängen!
  önskar Chanda, Pumba o Milton *svansdans*

 4. När matte berättade för lillhusse att det är ”Kattens dag” i helgen så svarade lillhusse, men det är ju kattens dag varje dag!

  Det tycker vi var ett bra svar!!! 😀

 5. Mitt hjärta klappar för katter som ingen vill ha! Därför undrar jag, hur har det gått med Bella o Ozzy? Är dom kanske redan mördade innan dom ens fått försöka anpassa sig till ett inneliv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *