Avslutad: Tradera-auktionen!

Tack alla snälla missar som tassade bud på Tradera till förmån för Snuffe-fonden! ♥

Vem kan det bli som nappar JulPåsen med alla dessa snygga leksaker?!

Jo våra vänner Jansson och Pejst! ♥ TackJam!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Avslutad: Tradera-auktionen!”

 1. ja, jättekul att det blir så mycket! Min lilla blygsamma personliga tribut bli, att jag betala provisionen på Tradera och frakten, så bjud nu så det glöder1 ALLT som står som bud, går oavkortat till Snuffefonden!!!!!

 2. tack… Mera bud nu!!!!!! OCh som jag skrivit i annonsen som tillägg, jag skickar inte detta med posten. Antingen Bussgods eller Schenker. Den som vinner väljer. Mycket säkrare frakt än posten. Om man nu inte väljer svindyr rekommenderad frakt. Så därför går det med Schenker eller Bussgods.

 3. Avslutad…… Bamlan blev auktionens vinnare… 280 kr för denna fina påse…. Psst. den lilla virkade prydnadskatten, att hänga i granen har jag många av. Så vill någon ha, så kostar de 20 kr st… Jag tror att jag har 15 stycken och de övriga som inte är i påsen går till Kattkedjan….

 4. Wiiiiihoooooo, vi vann!!! (Vi använder husses tradera-login när han tittar åt ett annat håll *fnissjam*)
  Hoppas att kompisarna på Örebro katthem kommer att gilla julklappen!

  1. Mjau – det kommer de säkert att göra! Julstämning kommer att infinna sig! Tack så mycket! *svansdans* NosPuss Wikki

 5. Hm… nu är pengarna överförda på rätt konto. Jag undrar bara, i mitt stilla sinne, varför jag har märkt ut ett konto med Snuffefonden i mitt överföringsarkiv. Alltså det kontot som jag betalade in till först. Det retliga är, att jag har använt det kontot förr, två gånger, visserligen till små summor, men ändå. Hoppas den som har kontot och har fått min felöverföring har hjärta i kroppen denna gång och returnerar dem. Jag lägger det felaktiga i min profil på Facebook, om någon undrar och kanske känner igen kontot. Gjorde en korrekt betalning till RÄTT konto i morse. JAg får ju stå mitt kast, det är bara så, så nu har Snuffekontot fått sin slant på rätt ställe…

  1. Återstår att se – men vilken tur att vi kommit på det nu! Trist bara att du fick sitta emellan! NosPuss Wikki

   1. ja, du har fått in det nu va? Och som sagt, hoppas den personen denna gång sänder tillbaka pengen. Kostar för mycket att be banken om det. Själv får jag ju inte veta vem som har kontot p g a banksekretess. Fattar inte hur jag fick till det…..OCh som sagt, två ggr till har ju detta falska snuffekonto fått slantar av mig. Grr……För det kostar inget att be banken returnera en slant som har kommit fel. Men som sagt, är man dum och har för brått, så får man ju stå sitt kast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *