Ny snabeldrake??!

*morgonmutter* Jag gjorde vad jag kunde för att döda den gamla snabeldraken, jag gillar den inte speciellt! Efter att ha gnagt hål på dammsugarsladden på åtminstone sju ställen och proppat den full med extra farliga Wikki-pälsbollar… så trodde jag den var definitivt ur leken! Senast matte slog på den så sprutade det gnistor om sladden som ett mindre fyrverkeri – så sedan ställde hon undan den.

Men så får jag veta nu att Stora husse är på väg hit (Och det är ju trevligt i och för sig! *kurr*) med en ERSÄTTARE!?!! ”Miele Cat&Dog” med specialborste för att få bort kattpäls ur mattor – ska man behöva uthärda något sådant?

Är detta månne ett brott mot KattBalken?CAT & DOG VACUUM CLEANER, Cat & Dog Vacuum Cleaner, Springer & Jacoby Werbung, Miele, Print, Outdoor, Ads

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Ny snabeldrake??!”

 1. Huva – efter allt jobb du har haft för att ta den förra snabeldraken av daga! SÅ otacksamt!
  Nospuss♥

 2. Morrhårsdarr… vår matte har en elektrolux som är tyst, men vi tycker att den ska vara som ett milt spinnande om den ska vara bra… den här låter även att den har mindre oljud än andas sugmaskiner… hoppas att eran är tyst!

  Molly som inte heller gillar dammsugaren!

  1. Mjau, det är ju liksom ingen tröst att det är ett tassavtryck på den – den stjäl mina dammråtteskulpturer under soffan! *fnys*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag tycker bättre om när våtmoppen är framme – den låter inte och det känns mycket lugnare… *suck* NosPuss Wikki

 3. Det borde vara förbjudet att köpa en ny snabeldrake, allra helst när du har kämpat så med den gamla… Matte däremot vill gärna höra om den är bra eftersom hon funderar på att köpa en ny. Jag och Wilma avskyr också snabeldraken men våra tokiga småbrorsor däremot tycker den är kul och jagar munstycket när matte dammsuger – har du hört något så tokigt? *skakar på huvudet* Ja de växer väl upp de också…
  *nosbuffar*

  1. Mjau, den här vi fick var anskaffad begagnad, vi tror den är från 2007-2008 men i bra skick. Den har ett extra munstycke med en snurrborste i som i alla fall duktigt rafsar bort kattpäls på mattor! Men det ska finnas motsvarande idag också, fler dammsugarmärken har ”husdjursmunstycken”!
   TassKram Wikki

 4. Mja..snabeldrakar är inte så farliga…Matte har en sån där tyst en som inte morrar så rysligt…jag brukar ligga på lagom avstånd och kolla så hon får med allt damm. Bastian springer dock och gömmer sig, lille räddharen! Fnissjam…

  Indra den modiga

 5. Allt jobb till ingen nytta, jag förstår att du känner dig frustrerad.
  Hoppas det kommer något positivt ur det hela som gynnar dig 🙂
  Kramiz och Tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *