PausWikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “PausWikki”

 1. När min första hankatt, Fonsi, levde…så satt jag en gång och bedyrade min kärlek till honom…hur mycket han betydde osv. Han satt hela tiden som ett ljus och tittade storögt på mig och jag tänkte, nu kommer det nog hans vanliga ömhetsbetygelser….så jag frågar ju ömt…-Hur mycket tycker du om mamma? – och trodde att han skulle rusa mot mig och pussa mig som vanligt. Istället så vänder han upp baken, som du gör på bilden, Wikki….och tvättar sig i baken…SAMTIDIGT som han blänger på mig. (Han satt på bordet och jag på golvet).
  För tillfället så tyckte han visst inte lika mycket om mig….jag tog det som typ…. – skit ner dig, tjatkärring!…hehehe. Han tyckte inte om att jag ropade in honom för många gånger och inte ville något annat än att se att han höll sig vid huset. Då blev det sådana här saker på kvällen…hehehe. Härlig personlighet! Kram

  1. Cats rule… det var nog ungefär vad han försökte säga – och det visste du ju redan, eller hur? *fniss*
   Kärleken var dock ömsesidig, det är jag helt säker på – annars hade han inte HEDRAT dig med att få åskåda hans privata tvättbestyr! Att få bevittna det är faktiskt ett förtroende!
   NosPuss Wikki

 2. Att tvätta svansen måste vara ett heldagsarbete för dig!!! Du har största svansen vi någonsin sett! Kjelles är stor, men… din är större!!!! Stiligare svans tror vi inte att man hittar!
  nosgos å svansviftargottisar
  Maurice & Kajsa

 3. BRA Wikki! Asså det tar timmar att fixa dammvippan om man gör det på rätt sätt! JAG vet…hehe. Matte säger att jag har pälsat på mig alldedes vansinnigt nu i höst….när vi var ute på promenad idag så viftade min svans som en flagga tihihi. Det gör din svans åxå det slår jag vad om tretti dentisar att den gör! Stackars Bastian som bara har en vanlig svans….fast den är lång!!

  Nospussar på dig Wikki!

  Indra o Bastian

  1. Utställningsdax snart igen då eller? Kanskekomma till Örebro i mars? Så kan vi jämföra svansar? NosPuss Wikki

   1. Hmmm det vore jättekul….Ska du ställas ut i mars? ojoj va kul du kommer att ta domarna med storm! Ska jama åt matte att hon fixar allt vaccineringar å så ett tak till buren å så….tja en större kisselåda, hon tror jag får plats i en sån där ynklig en från Jysk hehe

    Indra

    1. Mjau, jag kommer inte att ställas ut själv – men matte och FlatCat m fl kommer att jobba för katthemmet på utställningen… Nej, eftersom jag vägrar annan pälsvård än min egen samt är lite grumpy i att bli buren, så är jag ingen utställningssuccé… Även om jag utseendemässigt säkert skulle ta poäng… *suck* Men vi kanske kan ses ändå?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *