Stjärntider igen

Igår var det lite för mulet för att se stjärnfallen från Leoniderna, men om det klarnar upp till i natt finns en ny chans att se lite av det ljudlösa himlafyrverkeriet! Man får dock vänta till en bra stund efter midnatt för att se något – Lejonets stjärnbild börjar dyka upp över horisonten i öster först då. Här är en länk till hur stjärnhimlen ser ut  ungefär kl 1 i natt mitt i Sverige.

Annars kanske ni får se något sådant här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *