Sören på utställning i helgen som kommer!

Har du vägarna förbi Upplands-Väsby i helgen 19-20/11? Då kan du tassa in på Järva Kattklubbs utställning på Infra City Mässan och bland annat heja på och hälsa på Sören Fernström, Sveriges mest klappade katt! Och kanske köpa coola julgranskulor av matte Nalle eller husse Lasse!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sören på utställning i helgen som kommer!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *