Dumma människor

Att bli snurrad minst 14 varv i luften, dinglande i sin egen svans – det är vad stackars svarta Mowgli råkade ut för!

Den bizarra dansen fastnade i torsdags på lokala pubens övervakningskameras film och nu jagar polisen kattplågaren. Mowglis ägare berättar att han nu är rädd för att gå ut. Inte så konstigt!

Jag upphör inte förvånas över människors tanklösa grymhet!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Dumma människor”

    1. Mjau – som vanligt hoppas jag att han får ånger och ägnar resten av sitt liv åt att rädda massor av utsatta katter – som gottgörelse. Det är den enda bra modellen av ”straff” jag kan komma på! TassKram Wikki

    1. Sjuk – eller ”bara” tom i bollen?! En del människorär så tanklösa att det är obegripligt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *