Agrias fototävling ”Mysiga huskatter”

Mjau, nu har jag skickat in två foton till Agrias spännande fototävling! Passa på och var med i tävlingen du också!

Reglerna är enkla: ”Bondkatt, huskatt, blandraskatt, stallkatt – kärt barn har många namn. Dela med dig av din bästa bild på din mysiga huskatt så har du chans att vinna fina priser.” Och kolla vilken fin klösgrej som är första pris!

Mjau, om jag vinner denna så ska en alldeles speciell kisse få den i present av mig… *blink*

I kväll ska jag skicka in bilder på Nova – hon är en riktigt mysmysig huskatt. Och hussekatt. Också…

T o m den 23/11 kl 10 går det att ladda upp bilder. Sedan börjar röstningen som pågår till 7/12 kl 10. De då 14 mest röstade bilderna kommer till en jury som avgör vinnaren!

Må mysigaste huskatt vinna! Lycka till, allesammans! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Agrias fototävling ”Mysiga huskatter””

  1. Nu är vi med bägge två med 2 bilder var. Puma i snön och Sixten i gröngräset. Vi har även kollat in bilderna på dig Wikki, och ser fram emot Novas bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *