Mer från Stockholms Katthem


Snälla, skynda er att adoptera Della! Hon låg bara i sitt fönster och såg OLYCKLIG ut! Ledsen riktigt deppig! Jag vet att Della har det jättebra på katthemmet – men hon behöver få egna människor och en massa egen kärlek! *sniff*  Vackra Della såg så uppgiven ut… Hur mår du, stumpan?

Snyggingen Arn var en jamglad kille! Han snackade glatt med alla och berättade hur kul det skulle bli att vara i hans tassar… Men helst ville Arn ha en familj som var BARA hans… Och ett RIKTIGT fönster att kika ut genom!
Men vad är det här då, undrar ni nog? Mjoo det är en situation på skyggisavdelningen som rörde mitt katthjärta så till den milda grad – och efteråt tänkte jag ”Tänk om alla katter kunde få en sådan engagerad och klok matte att leva med!”

Där uppe på hyllan ligger skygga katten Inge tryggt utom räckhåll för människor – men matten som bestämt sig för att få adoptera Inge, hon kommer ofta och hälsar på honom, och bjuder på godis och leker med honom LÄÄÄÄNGE – så att han ska känna igen henne och känna sig trygg den dag han ska flytta till sitt nya hem! ♥ Så hon står där på stegen och balanserar och blinkar tyst mot sin katt… Det känns så rätt!

Och Inge kikar fram och leker faktiskt riktigt rullan uppe på hyllan!
Jag får en känsla av att han kommer att se fram mot nästa besök!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Mer från Stockholms Katthem”

 1. Åh, va fina dem är. Och vad glad jag blir när jag får höra att katthemmet har en plats för skyggisar, det värmer något så oerhört! Här där vi bor så prioriteras inte skyggisar utan avlivas snabbare än alla andra, vilket känns i hjärtat må jag lova. Hade jag bott närmare så hade tösen fått komma hit, här finns tre Prinsessor och en Prins ;). Hoppas hon får ett nytt hem riktigt snabbt där hon får vara precis som hon är och får en chans att blomstra. Kärlek <3

  1. Mjau, det kändes så rätt! Jag önskar att det dök upp en sådan matte för varje skyggis på varje katthem! *knäpper tassarna*
   NosPuss Wikki

 2. Vad skönt att se att någon förstår vad som krävs för att göra en skyggis till tryggis! Inge har verkligen valt en fin matte! (Undrar just om han bloggar… Snygg är han i alla fall. Trots att han är skygg!!)
  nosgos å trygga gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau vi får väl se om han blir en bloggiskisse?! ♥
   Håller med om att han är väldans snygg! TassKram Wikki

 3. Della tassade rakt in mattes hjärta… Matte är förtvivlad över alla små olycksbarn. Jag var ett sådant, ett olycksbarn, men nu är jag ett lyckobarn! Vi hoppas så att Della får ett toppenhem!
  Kramen från Fjutten!

  1. Mjau, din matte är fanTASStisk och jag vet ju att du delar henne med många hjälpbehövande missar ibland… ♥
   Vi ska tassa iväg paketet så fort vi bara kan! NosPuss Wikki

 4. Vi är alldeles väldigt glada åt att det finns en skyggisavdelning där man får vara så länge det behövs innan man får en alldeles egen människa. Annars hade ju inte vi två funnits längre (usch vilken läskig tanke). Nu har vi haft en alldeles egen mamma i 3 år. Vi vet att hon inte är farlig även om vi inte tycker om när hon går fort på golvet och att bli lyft är vi inte förtjusta i, men annars går det bra. Och det är väldigt roligt när vi får besök av nya människor. Då sitter vi och tittar på dem en stund så de ska lära sig att vi är oerhört snälla kissar och sedan börjar vi leka. Människor verkar tycka att det är väldigt roligt, så vi hjälper till att underhålla dem.

  *nosgos*

  1. Mjau, man kan ju inte förstå att jag Wikki också varit i viss mån skygg också. I lördags hade husse och matte sin årliga Halloweenfest, det var ca 12 personer i vår lägenhet och jag gjorde inget annat än gosade heeeeela natten! Människor är underbara leksaker när man äntligen fostrat dem rätt! *blink*
   TassKram Wikki

 5. Oj oj, vilken snäll blivande matte. Min nya matte tittade faktiskt efter en kompis till mig, men sen råkade ett par vänner till mina tvåbenta bli husvilla och de har både katt o hund så vi blev tre fyrbenta i huset. Den katten e inte snäll så min kompis får vänta, tyvärr. Hunden e ok, jag sa vem som bestämde o hon fattade direkt.
  Skulle gärna delat mina tvåbenta o reviret med en annan tassvän men det måste vänta tills terroristen har fått ett eget hem.
  Ska säga till matte att lägga in en slant istället till hjälp..

  1. Mjau, men man ska tänka att även terroristen är en levande varelse som behöver omsorg och kärlek – och du kan ju kanske lära den lite allmänt vett?! NosPussa matte från oss! TassKram & God Jul Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *