Släktforskning kanske?


I helgen träffade matte min originalmatte igen och de pratade om mig. Så nu vet vi ännu mer om min bakgrund:

 • Att min släkt härstammar från Arboga
 • Att min mormor heter Tilda (Att min mamma hette Bästis vet jag ju redan)
 • Att jag har fyra syskon, varav två kullsyskon
 • Att kullsyskonen är min bror Torsten (f d Solo) som är gråbrun och vit, och syster Lady som är grå eller gråvit
 • Att mitt ena äldre syskon är en syster som heter Iris

Och originalmatte skulle leta efter foton på oss – tänk om det finns något på mig som liten? ♥ Håller tassarna och hoppas! *svansdans*

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Släktforskning kanske?”

  1. Mjau, det tror matte och husse också! Fast jag vet ju att min mamma sa att jag var sötaste kattflickan i kullen! NosPuss Wikki

 1. du MÅSTE varit sötaste kattungen i världen! En alldeles lurvig och go’ wikkituss! Det är skoj att släktforska – lillie har pricksis börjat. Hoppas verkligen att det finns bebiskort på dig och dina syskon!
  nosgos å forskargottisar
  Maurice & Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *