Mode – knappast något för katter…

Ibland går det trender i vad förslags djur som är populära. Innedjuret framför alla sedan ett par år är ju ”handväskehunden” som är en moderiktig accessoar till den kvinna som ska veta rätt! Men sedan Paris Hilton ledsnat på jycken TinkerBelle, och en kort trend med lysande små ödlor med läskigt fasttejpade fötter var ”smycken” – så är catwalken glest befolkad med djur. Och lika glad för det är jag – för det är ingen plats för vare sig minkar, finkar, hundar eller katter…

Vem vill till exempel bli sedd så här?  – – >>
Morr!!!

Så jag oroar mig lite för att någon glamour-modeskapare ska få för sig att göra någon spacad katt till nästa populära ”tillbehör”!

I England är nämligen redan nu dumpade minihundar ett problem och vem vill se fler djur råka ut för det? Må vara om folk kastar sina inne-plagg när de blivit ute – men en levande varelse har man ansvar för under hela dess återstående liv! En katt kan bli 15-20 år och är INTE slit&slängvara! Tänk på det! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Mode – knappast något för katter…”

  1. Denna bild måste vara gjord för att provocera fram ett intresse för kläderna!! :O Katten ser ju faktiskt inte ens söt ut fast det är en kattunge, den ser hängande och lidande ut… 🙁

    Hoppas att kläderna sitter för hårt på modellen och att de som kom på idén drabbas av löss! 🙁

    1. Mjau – önskar att någon snott katten och rasslat kvickt därifrån med den… Hur många gånger tror ni den arma stackaren fick dingla där innan bilden blev bra? *sniff* TassKram Wikki

    1. När man inte vet bättre så kan man vara förlåten – men mankan ju alltid lära sig nya saker… Husse menade ju inget illa egentligen. Men att dingla med en liten kattstackare så här på ett modefoto finns det inget försvar för! NosPuss Wikki

  2. Vilken hemsk bild! På det viset håller man inte en katt 🙁 Tragiskt att media ska ha sådan makt att folk bara ”måste ha” ett djur för att det är ”inne”.

    1. Mjau och lika tragiskt att människor – i synnerhet köptraumatiserade unga kvinnor – inte kan se objektivt eller kritiskt på det, utan i en allmän flockhysteri ändå shoppar hänsynslöst. Vad har hänt med empati och betänksamhet? De har blivit fossiler?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *