Tillsnyggad ZG

Titta vad fin Zummi Gummi blev när han fick lite pälsvård:

Han är en riktig goskille! Jag ska också få pälsvård, Stora matte hade med sig en ny borste som jag gillade. I fem sekunder… Jag känner mig lite tillplattad:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Tillsnyggad ZG”

 1. ZG var verkligen en snygging!!! Fast, inte är han snyggare än du förstås! vi gillar borstning, i alla fall med våra favvoborstar/kardor. Men, vi är korthåriga, så det blir förstås inga tovor eller annat som luggas.

  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, det avundas jag faktiskt er kortpälsningar – för tovor är inget skoj! Som tur är så är det ju inte så vanligt med fullpälsade långhåringar som går ute som hittekatter, men de som gör det har verkligen ett elände! En tovig päls värmer dessutom inte alls bra när vintern kommer, tvärtom. Så det är viktigt att hjälpa sina långhårskatter att sköta pälsen! Nova hjälper mig faktiskt lite med pälsputsen ibland! TassKram Wikki

 2. Åh va fina ni blev! Men jag förstår att du inte var så förtjust i borsten, mina pälsklingar gillar det inte heller under längre stunder utan vill hellre leka med borsten ;). Kramizar

  1. Det är fortfarande riktigt tovfritt efter kalhygget i våras – men ärligt talat så trivdes jag perfekt med att vara korthårig katt över sommaren! Matte säger att jag är absolut mer alert och pigg och glad, och jag har gått ned liiiiite i vikt (bortsett från veckorna på Landet då vi lurade Stora matte att vi var såååå hungriga…) men bäst av allt är att mitt humör är också gladare, när man inte har en massa pälsstret att plågas av! Jag får ju så förjamat lång överpäls att den blir nästan en decimeter lång på de plymigaste ställena! Vad hon än hade för sig, min mamma Bästis så hon lyckades hitta en pappsing till mig med rediga pälsgener i arv! *fniss* TassKram Wikki

 3. Vet inte om Matte såg våra suveräna borstar på Sannamarken. Vi skickar en till dig för att se om du gillar att bli borstad med en sådan ”snäll ´´ borste.Om du inte gillar den så är den sanslöst bra att ta bort katthår på allting annat oxå. Användningsinstruktioner följer med.
  Kramisar Nalle o Co till Sveriges allra bästa, goaste o sötaste Wikki

  1. Å Nalle du skämmer bort oss alldeles förskräckligt? Hur ska vi någonsin kunna tacka dig på något sätt? ♥
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *