Utslagen


Både matte och Stora matte är hängiga och förkylda, så jag måste ta tass om matte och Tanja har lovat att se till Stora matte. Så bloggandet kanske blir lite si å så med de närmaste dagarna – vi ska försöka orka bidra till katthemspysslandet också. Stora matte säger att hon känner sig som kissen ovan ”Med ett mystiskt brus i huvudet och deppig uppsyn på grund av tillika rinnande ögon och nos…”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Utslagen”

  1. Tack snälla! Detsamma till er matte – var rädda om henne och spinn helande från mig och Nova också! TassKram Wikki

    1. Mjau, vi ska ju vara rädda om våra människor – det är ett stort ansvar vi har för dem! NosPuss Wikki

 1. Men kära nå’n, har ni också blivit förkylda nu… stackare! Jag skall be för att ni kryar på er snabbt, men var nu inte FÖR snabba – en förkylning måste få läka ut ordentligt, för annars kommer den att spöka hela hösten. Ta väl hand om er! Och överansträng er inte, för Guds skull – då tar det bara längre tid att bli frisk. Nog för att ni är med bland katthemmets eldsjälar, men om ni är sjuka skall ni INTE delta i målningsarbetena… ni sprider bara smitta till de andra, och tänk om alla blir sjuka, vem skall ta hand om missarna då?!?

  Smittfri tröstkram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Mjau, det är verkligen trassligt med att bli sjuk lagom till viktiga planerade arbeten! *suck* Stora matte som vill jobba ligger i sängen med feber och har tappat rösten.. Matte är i alla fall på tassarna igen. Lite åtminstone! Vi ska nog undvika att smittas hoppas vi! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *