Sprattla en katt!En sådan här skulle jag gärna vilja göra, med Wikki-mönster?
Och en yvig fluffsvans nedtill…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sprattla en katt!”

  1. Så gulligt! Det där kan väl inte vara så svårt att göra med rätt verktyg 😉
    Matte har gjort 2 väggur av trä med kattmotiv 1986. Vi ska be husse att ta kort på dem , så hon kan visa bilderna i bloggen kanske redan i helgen.
    Vi säger till när bilderna finns på plats så du/ni får se och få fler idéer av användbara katter i trä. 😀

    =^.^=

    Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *