Jag kan ju inte kommentera – suck!

– Hos Molly och grabbarna och jama hur fina de är ute på sina promenader! Underbart vackra bilder…
– Hos Prästkatten Sixten och berätta om Stora husses valspråk: ”Så ska en slipsten släpas!”,  apropå slipstenar alltså.
– Hos Stationskatterna om det vackra vildvinet…
Hos Hjulia och missarna för att önska en god dag…  Fixat – nu funkar det hos Hjulia!
– Hos X-tails och fråga om jag får låna bild på Freya och göra reklam för Kickeroos’s…
Hos Klosterkatterna för att skicka Krya-På-Er-hälsningar till mattarna… Fixat nu kan jag kommentera!
– Hos Madeleine på Södertälje Katthem och jama viktiga katthemssaker…
– Hos Indigo Blues och kommentera sporten ”tavelboxning”…
– Hos Flipper och Benny…
– Hos Basco och kryddkatterna för att jama GRATTIS på 1-ÅRS-bloggdagen!!
Alla dessa har inställt i sin blogg så att man svarar med kommentar i en ruta som finns på samma sida som själva inlägget. Det är tydligen det som krånglar till saken. Då försvinner min kommentar. *suckjam igen*


Men hos Kjelle Bus, Maya liksom hos Kolfart gick det bra att publicera kommentarer, för de har sina svarskommentarer så de öppnas i ett nytt eget fönster! Då funkar alltihop!

Det gick emellertid bra likaså hos Maurice & Kajsa liksom hos Dui & Deco – fast de INTE har svarsfönstret i egen ruta… Ganska förvirrande!

Förresten, har jag gjort nåt fel med auktionen? Det har kommit ett enda bud, ju?! ♥
(Fastän jag gjort mig jättefin i pälsen, putsat tassarna och väntar!??)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Jag kan ju inte kommentera – suck!”

 1. Jag vet faktiskt inte hur man ställer om detta med kommentarerna på vår blogg… skall försöka lösa problemet så snart jag kan, Wikki!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

 2. Vi gick ju loss rejält sist så mattes plånbok börja bli lite platt men tavlan är ju jättefin så vi jamar 250 och hoppas på att det blir lite mer fart på auktonen.Nosbuff

 3. Ja hur är det med egentligen med yttrandefriheten?
  Undrar SÅ var alla kommentarer hamnar någonstans?

  1. Blogger skyller på mitt eget cookiefilter – trots att jag inte ändrat något i mina inställningar så ska problemet ligga där… *mutter morr*
   De försvinner helt enkelt… TassKram Wikki

  1. Nu har jag skickat 2 testkommentarer och det såg ut att fungera! *spinner* Äntligen kontakt med Houston ”we have a lift off!!”!
   NosPuss Wikki

 4. Testa att byt Webbläsare…Google Chrome sägs funka 🙂
  Hos mig kan du annars sända via E-mjaau så publicerar jag din kommentar eller…Sätt en tass i min Gbok 😉
  /Nospuss

  1. Mjau, jag har provat med Mozilla och andra – samma problem. Ligger i något annat, säger Blogger, som harmed datorns säkerhet och filtrering av cookies. Segt! NosPuss Wikki

 5. Ärligt talat börjar jag bli lite trött på Bloggers alla knasigheter. En annan käck egenhet är att länkarna i min blogglista döps om. Jag har t.ex. valt att kalla en länk för Puma och Sixten, men lik för****at så heter den Rosbladhs kattfotosida nästa gång jag slår på datorn. Och jo, jag har sparat. 🙂 Även andra länkar har ändrat namn. Suck! Ska se om jag kan ändra till kommentarer i nytt fönster. /Stationskattmatte.

  1. Mjau, det känns som att Blogger skapat gulliga små funktioner som ska vara så bra – tror dom – men fiffigheten kanske inte alls är önskad av ALLA. Man borde ju trots allt ha ett val om man vill ha ändringen eller ej! *suck* TassKram Wikki

 6. Åtgärdat! Tror jag iaf. Visste inte att inställningarna var sådana. Återkom om det inte funkar.

  Basco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *