Man får knycka BRA IDÈER

Tänk, här är en utställning som jag gärna hade velat se:

”Katthemmet Katthjälpens utställning om hemlösa katter visas på biblioteket Garaget i Malmö” – och så visar det sig att just när jag hittar informationen så var det LÅÅÅNGT EFTER att den slutat… Typiskt min  otur – för sent och för långt bort.

”Med text och mycket bilder visar vi hur en hemlös katts liv kan se. Vi berättar också om vårt arbete i föreningen samt ger tips om vad du som privatperson kan göra för att hjälpa katterna.” stod det i presentationen. Och jag kände att jag måste skriva om det här ändå – för tänk vilken toppenidé det är att ha katthemsvernissage på ett bibliotek!

Men när jag tittar på Katthjälpens hemsida så ser jag massor av saker som jag tycker är värda att ta efter för många katthem/kattorganisationer:
– Regelbundna informationsaktiviteter på stan till exempel!
– Etablera en kontakt med kommunen modell ”Kattrådet”
– Erbjuda service med kattvaktning
– Erbjuda katthembesök

Man får knycka BRA IDÈER – men man ska säga tack och tala om varifrån de kommer också! TackJam så mycket! Och jag lovar att försöka bli lika duktig med att hitta på saker till ”mitt” katthem! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Man får knycka BRA IDÈER”

 1. Så himla typiskt när man missar något så himla skoj. Jag förstår att du blev lite frustrerad, tror dock det kommer på nytt längre fram :). Tror nog att du kommer kunna göra underverk för ditt katthem :D. Tass och Kram från oss!

 2. Jamarns bra idéer ni har på Katthjälpen! Eftersom ’vårat’ katthem ligger så långt ifrån erat att vi inte kan utgöra någon konkurrens tänker mamma prata med styrelsen om en och annan aktivitet som vi kanske kan få kopiera. Hoppas att våra volontärer kan ge er litet inspiration också!

  *förnöjt spinn*
  Chanda (och grabbarna – nu förstärkt med Capone som är på besök. En stilig kille som gått hemlös i många år i en söderförort, men som fått ett hem via Sthlms Katthem. Capone är bara på tillfälligt besök medan hans familj har semester. )

  1. Mjau, goda idéer och inspiration måste man jubara ”låna” av varann, eller hur?!?!
   Extra kurr till Capone!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *