Dumma fästing….

När jag var på Landet för EN MÅNAD sedan fick jag en fästing som Stora matte bums tog bort. NU har jag fått infektion i bettet och en dum varklutt fick matte tvätta bort igår.

Visst är det konstigt att det kan bli sånt SÅ långt efteråt? Nu jagar matte mig med väteperoxiden både morgon och kväll! *suck*

Strax dax för kattrally alltså. Jag gömmer mig under hyllan med tidningar på toa, men säg inget till matte!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dumma fästing….”

 1. Stackars dig att bli sådan.
  Själva har vi ju fått MÄNGDER med festingar i sommar som husse tagit bort.
  En, kanske två gånger har det blivit som en liten böld.
  Men den har ju försvunnit på ett par dagar.
  Nosbuff

  1. Mjau, mina fästingbett blir jättelätt stora bulor som sen tar en massa tid att läka, och matte bevakar dem som sjutton. Förra blev så tokigt att jag fick ta antibitikatt i tio dagar, usch! Och det här senaste hade blivit så slätt och fint och så lossnade hela sårskorpan – men då revs väl nån liten flik upp och det kom in bacilluskingar! *suck* Vilken tur att ni blivit immuna mot era fästingar! Lylllosar! TassKram Wikki

    1. Mjau vi har också en bra plockis – men jag tror att jag är lite överkänslig mot de otäcka krypen dessutom. Lyckligtvis har jag inte fått fler nu på ett tag! Vill inte ha dem heller! 🙁
     NosPuss Wikki

 2. Usch stackare! Här har vi dragits med många fästingar i år.. Hoppas allt infektionen din läker snabbt så du får njuta av det du längtar till :). Tass och Kram från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *