Sören och jag…


Alltså, herr Sören Fernström, han är min hjälte! Vem kunde väl ana att den här gängliga superlångsvanskillen skulle komma att utvecklas till årets mest klappade katt och prisbelönt utställningskisse? Egentligen borde han också nomineras till utmärkelsen ”Svenska Hjältar” om det finns någon kattegori för katthjälpare där?!!! Ni som har FB kan väl kolla på Svenska Hjältars FB om det?

Väldigt ofta är det förstås i form av FlatCatWikki som jag gör Sören sällskap på hans Klappa-Mig-Tour, men det är väldigt spännande att kunna bidra på det sättet. Här är bild från en av de senaste marknaderna, jag var affischkatt:

Och Sören, han var klappfångare så klart med pengaburken framsträckt:

Men om det är någon som kan snarka sig igenom detta, så är det han:

Och kan ni fatta, genom att ligga där och låta sig klappas, så har denna vackre kattpojke alldeles på egen Tass – nå jam med god hjälp av matte Nalle och husse Lasse – skramlat in snart hela 30 000 kronor, som alla gått till katthjälp på de orter där han varit! Sören låter alla ha råd att klappa för det kostar bara 1 kr/klappen! Men det generösa i folks goda hjärtan innebär att många lägger både 20- 50- och 100-kr i hans pengabössa för sina klappar! Därför är han också vid det här laget absolut Sveriges mest klappade katt!

Inte underligt att han också gjort tidningsrubriker, som här från Sydostran under sommaren:

Jag citerar slutet av artikeln: ”Och även om Sören inte vinner är han världens vackraste katt ändå. Hans stolta matte släpper honom aldrig. – Det finns inga pengar i hela världen som kan lösa ut Sören, säger hon.” Nog är han medveten om att han är vacker, Sören…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Sören och jag…”

 1. Det krävs mod, talang, energi, ett gott hjärta och bra coachning för en katt att få ett så välbetalt jobb med trevliga arbetskamrater och arbetsuppgifter!! Är man sen oemotståndligt stilig också så … Vilken kille!♥

  1. Mjau, att ha ett sånt jobb skulle nog passa mig också – en kvart eller så… Jag är tyvärr inte så tålmodig! *fniss*
   Tur vi har Sören! TassKram Wikki

 2. Sören är verkligen en hjälte, det håller både vi och Matte med om.
  Vi har faktiskt också en Sören bild på vår blogg nu, vilket sammanträffande att vi båda skrivit om honom nu.

 3. Sören säger. Sååå skönt med en Wikki som ser till att jag sover gott. En liten John Blund Katt som vakar över en god sömn.
  Husse o Matte säger att när storamatte har tid så är alla Wikis visitkort slut igen och så var det Sannamarken på tisdag Vi ses där. Kramisar o Nospussar.
  Sören o Co

 4. 30 000 pengar? Oj! *stoora ögon* Vilken hjälte Sören är! Tänk vad mycket dentisar man får för så många pengar…. Heja Sören!
  *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *