Mer konstnärliga katter

Jag fick det här videotipset från Spiken:
httpv://www.youtube.com/watch?v=F-fq2zQzqfo
De ser verkligen ut att ha kul. Men jag undrar vad de blandat i färgen, det ser misstänkt kattmyntaaktigt ut, stormissarnas beteende!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer konstnärliga katter”

    1. Hm kanske kan få låna Stora mattes målarlådaoch tassa lite Wikkikonst? Verkar ju gå att göra fina kattverk! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *