Orkade bara inte…

Gäsp!

Ni får ursäkta, jag orkade bara posta två auktioner igår!
Även en Wikki måste få vara lite lat ibland??!

Men faktum är att jag hade lite mail att besvara som också var viktiga – faktiskt en stor del av bloggjobbet! – och så behövde kattlådan en storstädning. Sånt måste man sköta!

Strax följer färska auktionsrapporter! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Orkade bara inte…”

  1. Vilken söt kattunge! Det där trampandet är så mysigt! Mina vuxna katter gör så när de vill vara goa på mig. Med Yatzy går det bra, men Tetris fäller ut klorna och det kan vara allt annat än mysigt…hehe 🙂 Fast han menar bara väl, jag vet ju det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *