Vem har drömhemmet för Saga?


En alldeles underbart vacker kattflicka söker ett nytt hem! Saga är en kelig och kramgo liten skönhet, som behöver komma och bo någonstans där hon kan få vara trygg både ute och inne! Som många andra helvita katter så har Saga problem med hörseln – hon verkar höra och reagera på vissa ljud, men mycket hör hon inte alls. Hon behöver bo så att hon kan gå ut, men inte komma i närheten av vägar och trafik, för bilar verkar hon inte uppfatta eller respektera som farliga. Men hon älskar att vara ute!

Saga är semilånghårig med silkig lättskött päls. Hon är 1 år och 5 månader gammal, kastrerad, veterinärbesiktad, vaccinerad och chipmärkt. Det är en kisse som gärna vill vara med överallt: I knät, i  sängen. Hon är väldigt social, älskar människor, men har svårare att acceptera nya katter.

Saga pratar, gosar, trampar, ”buffar”, spinner och behöver komma till en person som verkligen har tid för henne. Gärna någon med erfarenhet av döva katters behov!

På den högra och nedre bilderna är Saga inte så gammal, de är tagna när min husse och matte träffade henne i augusti 2010 – men hon var precis lika kelig då!
Maila till mig så förmedlar jag kontaktuppgifter om Saga! ♥

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vem har drömhemmet för Saga?”

  1. Mjau, Saga är jättegullig och så vacker och så snäll, men hon behöver få vara ute lite också. Hoppas någon ser henne och har hjärterum för henne! NosPuss Wikki

 1. Vad synd. men jag har 4 st kattor och en hund så det går inte. Annars så är det så att jag förstår mig på djur som t.ex. är döva. Tack för din fina blogg

  1. Tack för kattplimangen! Synd att du inte hade plats för en till! ♥
   Men klappa dem alla som du redan har!
   NosPuss Wikki

 2. Matte ska vidarebefordra inlägget (om hon får till en väninna) som söker katt 🙂
  Vi håller alla tassar för Saga

 3. Plats har vi nog om vi pratar med Mamma, men vi får inte gå.ut själva för vi når inte dosan för portkoden och så säger mamma att alla bilar, bussar och pendeltåg är farliga för oss. Hoppas det finns någon som bor litet mer utevänligt än vi gör som kan hjälpa en sötis i nöd.

  Nosgos från. Helenelundsgänget

  1. Mjau, den lilla sötisen väntar och längtar – vi hoppas att någon vill ha en liten vit prinsessa!? Men det där med portkod är nog lite för komplicerat för en liten tass!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *