Katten i röret

…finns nu på bild i Expressen! Underbara hjälpare jobbade igår så mycket som de förmådde med att få ut missen, som nu i alla fall har säkerställts ha mat och vatten där nere i röret, och bara inte regnvattnet som ska rinna i rören stiger allt fär mycket, så har kissen alla chanser att klara sig. Håll tassarna – och hoppas en fälla kan ta emot den lilla rörkatten för transport till ett tryggt hem istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Katten i röret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *