HurrJam – rörkattungen är räddad!!!!!


För en knapp 20 minuter sedan kom det glädjande beskedet! *svansdans*

Mer finns att läsa här! Kattungen ska få en kontroll hos veterinär och sedan vila ut efter strapatserna. Hoppas att dess mamma också kan hittas – den är knappt 8 veckor och kan behöva henne en tid till!

”Arbetsstyrkan som kämpat hårt sedan i söndags konstaterar att det förmodligen rör sig om Göteborgs dyraste katt.” skriver Aftonbladet. Alla katter borde få vara lika dyrbara!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “HurrJam – rörkattungen är räddad!!!!!”

 1. du vet det är bara GOA gubbar i från Göt-laaa-bööörg. Å de heter inte Glenn (inte allihopa ialla fall!). 😉 Såg du den på Hallandsposten som nu är reggad som hittegods? Katten alltså, inte goa gubben Glenn!!! 🙂

  1. Mjau, nu har jag skrivit en serie inlägg som kommer under några dagar om katter och hittande. Hallandskissen kommer med på fredag! Tack för tipset! NosPuss Wikki

  1. Mjau, själv är jag så dyrbar att vårt försäkringsbolag inte vet om de vågar försäkra mig, för de hittar ingen försäkringsklass för bloggkatter! NosPuss Wikki

 2. Vilken fankattiskt trevlig nyhet det var! ♥
  Han killen som nu får ta hem kissemiss konstaterade ju att de faktiskt kunnat spola rören bara så att en död katt kom ut, men att det inte var ett alternativ, och det känns ju fankattiskt att man säger så!
  Kanske kan den lilla söta jamande ICA-missen göra att fler tänker så? Hoppas det!

  Har du fått paket från oss förresten? 🙂

  1. Mjau levande katter är ju faktiskt bäst!
   Och mjau tack så hjärtligt för paketet! Det har kommit fram och vi ska hitta på något bra med innehållet! NosPuss Wikki

   1. I Hello Kitty-burken kan man lägga exempelvis två sorters kattgodis (!!), två sorters mediciner att ha med i väskan eller kanske ketchup och senap vid utflykten, eller gem och häftstift osv…. En liten burk finns nästan alltid användning för! 😉
    De söta muffinsformarna hittade jag på Clas Ohlson, det var sista förpackningen och jag tänkte på dig Wikki! Själv tycker jag att de är för fina att använda och då är det bättre att du auktionerar ut dom! 🙂

    1. Mjau, vi ska klura på nästa auktion snart, en till förmån för Örebro Katthem! Det blir ju ett superfint tillägg till det vi redan har – kommer efter helgen! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *