Vår lilla Tanja-vän

Det känns så konstigt att veta att Tanja är sjuk och på djursjukhuset. I min kända verklighet ska hon ju bara alltid tassa omkring, trind och godmodig, hemma på Landet och se lite lagom kelsugen ut… Hon tigger alltid, endera mat eller klappar.
För bara några dagar sedan hade vi tjejfest hemma hos Stora matte… Längta tillbaka det, Tanja, och kämpa på! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vår lilla Tanja-vän”

    1. Tack snälla nya kompois! Alla goda tankar hoppas vi gör nytta för vår älskling som säkert undrar varför vi lämnat henne sjuk på det där konstiga stället… NosPuss Wikki

  1. Hoppas hoppas att Tanja blir bra igen!!
    Tjejfesten såg ju så mysig ut!! Mer tjejkvällar måste fås, Skaparkatten!! Det kan inte vara dags än!!

    Kramar och buffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *