En efterlängtad resa

Ganska hastigt bestämde jag mig för någon månad sedan att skicka ut min FlatCat (FC) på en resa till något spännande Land och höra hur katter har det på andra platser.

Eftersom husse och matte hade plats i sina resväskor för en Wikki FC, så var det inte så svårt att hänga med – till Grekland! Jag hade så klart kollat med kattbassaden och FCs behövde inte ens ha pass eller vaccinationer! Att åka flygplan för första gången tyckte FC bara var spännande! Flygvärdinnorna hade heller aldrig mött en FC i luften, så de var mycket imponerade!

Målet var Chalkidiki och den lilla orten Pefkohori, inte långt från Thessaloniki, med fina stränder och bästa sommarväder. Det var faktiskt inte under 30 grader varmt en enda dag!
Oj nästan så att tassarna brände sig om man gick barfota! Och den första grekiska katten vi såg (Redan från transferbussen) var en stor snygg badkatt!

Vårt hotell hette AMMΩN GARDEN och vi fick ett jättemysigt rum med liten altan som vette mot den välskötta poolen. Det var bara några hundra meter till närmaste bageri och därifrån fixades smarriga frukostmackor:

Och upptäcktsfärder stod naturligtvis på ”Att-göra-listan” – mycket fanns ju som såg bekant ut:

Fortsättning följer i morgon! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En efterlängtad resa”

 1. Hej!!

  Vi har bara fått två böcker än så länge, men ska se vad jag kan göra. Särskilt Gucci och Iggy tycker ju det är en fantastisk idé att hjälpa mindre lyckligt lottade katter.

  Återkommer när jag vet mer!

  Tack för länken! 🙂

  1. Mjau, jag har tipsat några vänner också om din härliga kokbok! Så det kanske ramlar in beställningar snart!? Hi hi! NosPuss Wikki

 2. Tänk vad FC-Wikki varit ute på för äventyr! Och så många som du har glatt runt om i världen nu! Och så heter Pussi Felix??? Pussi/Felix har jamarns god sås!!!
  nosgos å gottisar

  1. Mjau, jag börjar på att få en välberest FlatCat!!! Om det är någon mer som ska iväg på en spännande resa så kanske jag ska låna ut min FC och förgylla ytterligare en resa?!! Hmmmm…. NosPuss Wikki

 3. Oj, vilken spännande resa du har gjort Wikki FC! Ska bli intressant att få höra vad du har upptäckt mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *