Min kära ölkattong ska nog följa med hem?


Eller… Ibland måste en katt lämna sin kattong och tassa ut på golvet som en vanlig katt!!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Min kära ölkattong ska nog följa med hem?”

    1. Mjau, jag tror nog att Stora matte i så fall tar väl hand om den, när hon vet hur förtjust jag är i den… TassKram Wikki

    1. Mjau, det blir nog så. Jag har smusslat in kattongen i transportkorgen! Jama inget till nån bara… TassKram Wikki

    1. Mjau, fast jag har ju tugotre kattonger hemma redan… Kanske dags att skrota de äldsta och förnya lite!? Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *