Glöm inte mata katten…

httpv://www.youtube.com/watch?v=BWIPZvwcnX8&feature=share

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Glöm inte mata katten…”

  1. Här är det oftast Linnsen som kliver rakt över eller lägger sig på tangentbordet, helt plötsligt visar skärmen ett helt nytt format eller nåt annat som inte går att göra ogjort på annat sätt än att starta om datorn… Suck! 🙂

    1. Mjau, jag har i alla fall tur för när matte sitter vid datorn så är det i en stor fluffig fåtölj och jag lägger nig med förtjusning intill för där är gott om plats. Dets tör inte sååååååååå mycket. *blink* TassKram Wikki

  2. Matte: Hahahahaha!!! 😀 Snacka om identifikation!
    Frasse: Hahahahaha!!! 😀 Rätt åt er när ni segar med maten!
    Kramar och tassklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *