Aj!

Jag har då inget härdat skinn och varje gång jag får en fästing så blir det fula bulor… Matte var inte alls glad på mig i morse när jag hade krafsat under hakan och ställt till ett stort hål i sårskorpan som just artat sig fint, hela halskragen var plötsligt rödprickig och så blev det tvättning igen, med alsolsprit och en del mer päls att klippa bort. *suck*

Jag säger som alla andra, vad ska man ha fästingar till???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Aj!”

  1. Vi vet inte vad de skall vara bra till – själva får vi inga, men det händer att lillie kommer hem med en eller annan 🙁 och när vi hade hund, kom de ofta hem med de små uslingarna.
    ”De” säger att man inte kan ta bort en art, för då rubbas den ekologiska balansen, men… vi skulle nog säga, att det kanske inte vore så farligt att testa om det stämmer. Med fästingar alltså…

  2. Håller med! Fästingar är riktigt onödiga! Vad jag har hört så fyller de ingen egentlig funktion heller, så man kan undra…

    1. Hm, de verkar inte ens populära som fågelmat. Kan man inte sprida ett rykte att det går att göra världens rusmedel av dem? Då skulle nog massor utrotas av sådana som vill ha det?! Eh men det kanske inte är så snällt, om jag tänker efter. Vi skippar det! TassKram Wikki

    1. Mjau, jag har jamarns märkt det, usch. Och så bli duttad med otäcka bomullstussar med jox på flera gånger om dagen efteråt? Blä! TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *