Blandade rapporter

KlosterKatterna mår bara bra! För er som blivit lite oroliga av att det varit så stilla och tyst på våra vänner KlosterKatternas blogg, så vill jag bara hälsa från gammelmatte att allt är bara bra med dem! De har haft en så kär och efterlängtad gäst hos sig, och gett honom sin tid – de hade inte setts på tre år! Och då kan man ju inse att det finns mycket att jama om!

Philemon och Imma arbetar på sin relation, och övriga missar mår så gott. Idag har alla en vilodag och gammelmatte har fått tid vid datorn att skriva en rapport i kväll, så då är allt som vanligt igen!

Från vår husvakt kommer rapport att alla våra balkongkrukor är tokfulla med vatten, och eftersom matte klamrat fast dem så grundligt (=Kattsäkert) så de går inte att hälla ur… Lite läskigare var att höra att ”vårat Willys” i Vivalla varit utsatt för rån. *suck* Tur vi har det lugnt och skönt på Landet!

Oj, nu kommer Ville med en mus-leverans igen, vi måste ut och kika!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Blandade rapporter”

  1. Vännen här: Jag lovar dig, Wikki….hade bara mamma visat hur i 17 man gör för att få hissen åka dit man vill…då hade jag åkt ner till entrén och rusat ut och skrämt iväg rånarna. Så får man inte göra mot andra…det fick jag ju höra, i mitt ”förra” liv…som utekatt, huligan och ligist. Nu är jag omvänd till pussgurka och gosepropp (jag tror att det är bra saker). Men, när jag hör sånt här, känner jag ilskan komma.

    Skönt att Klosterkatterna har det bra och deras mattar också. Min mamma har varit lite orolig, för hon har själv en far som varit så dålig och det varit många turer till sjukhuset. Men, nu är hon sååå lättad (vad det nu betyder, hon ser lika tung ut som vanligt 🙂

    1. Mjau, vännen, hade jag varit hemma i Vivalla så hade jag tassat med och hjälpt till! Du anar vilket klös vi hade kunnat ge de där rånarna! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *