Vill inte gå in

Att få vara på Landet betyder frihet att få gå ute. Det är bara ett problem: Ibland ska våra människor iväg på olika saker, och då vill de inte lämna mig och Nova utomhus obevakade! Jag förstår inte logiken för Ville och Tanja får vara ute precis hur mycket som helst… ”För att de är vana.” Både jag och Nova har ju en gång varit äkta utekatter? Har man glömt det?!

Alltså blir det problem. Visst, jag är en väluppfostrad katt som håller mig runt huset och kommer på inkallning. Men Nova?! Icke… Igår kväll när Stora matte var kattvakt så gick det åt en timmes kallande och vallande innan en röd liten misse ville tassa över tröskeln. Det finns ju så många fåglar att spana på i syrenbuskagen… *suck*

Nåjam, jag har fått en verkligt exklusiv kattong att sova i:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vill inte gå in”

  1. Så klart man inte vill gå in om man kan vara ute!
    Den ser väldigt trevlig ut den där Kattongen! 🙂

    1. Mjau, det är Stora husses födelsedagspresentlåda! Jag får låna den och sussa i så mycket jag vill! NosPuss Wikki

    1. Mjau – det är ju bara det att om till exempel matte vill gå in och lägga sig att sova på kvällen men Nova vill stanna ute under boden och spana på musingar? Intressekonflikt, skulle jag vilja kalla det! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *