Jag vill hjälpa…

…så jag tassade ihop en enkel banner, men den blir inget bra – jag vet inte riktigt varför… Typiskt att matte är på vift med husse nånstans utom hörhåll, och jag bara har Stora matte att fråga, hon kan inget alls om Photoshop…

Nå jam – den som vill kopiera denna enkla bild får så gärna göra det!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jag vill hjälpa…”

    1. Å det var så lite – självklart hjälper man kattvänner i nöd.. Tänk vad innerligt jag önskar att man kunde hjälpa ALLA! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *