Adam med måne i ny och nedan

Det här är symbolen för nymåne:

Och det här är symbol för när månen är i nedan, d v s helt mörk:

Ta sedan en titt på kattungen Adam från Gotlands katthem så förstår ni vad jag menar:

Stora matte blev innerligt förälskad i denna lilla svartvita kattkille och tog massor av bilder på honom och hans busiga syskon och övriga kattungar som bodde i ett eget luftigt rum med massor av lekyta och ljus!
 
Några småttingar var viltfärgade som abessinierkatter, och några randiga, några svart och svart-vita. De busade och lekte och var bekymmerslösa, som kattungar ska vara!
   
Hoppas det snart kommer människor och adopterar dessa raringar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Adam med måne i ny och nedan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *