Har du hört talas om platinaregeln?

Om man varje dag som jag googlar på ordet ”katt” och ställer in google på att hitta allt som kommit in på nätet den senaste timmen eller dygnet, så hittar man alltid något guldkorn! Det kan vara en nyhet, en händelse eller ett tänkvärt blogginlägg. Det kan också vara en bild, en tävling eller annons.

Så nu ska ni få länken till ett sådant FYND:

Att lära sig en livets läxa av sin katt!

Läs och njut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Har du hört talas om platinaregeln?”

    1. Mjau, filmen med Madame är jättemysig! Ska ta med den i ett blogginlägg om lite pälsvård senare! Sparar på guldkorn lite ibland, vet du! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *