Jag har beställt mer utrymme…

Nu är jag SUUUUUUUUUUR!

Mina inlägg postar sig hur som helst innan de ens är halvfärdiga, och sedan när de ÄR färdiga, då försvinner dom, allt utom rubriken går upp i rök?

Jag har mailat SupportKatten om problemet och hoppas att denne inte är på semester…

Tydligen är det nåt ”lager” av bilder, mediabiblioteket, som jag fyllt med råge, och jag vet inte riktigt vad som går att städa bort där. Det måste fyllas på med utrymmeskvot, har ni hört så knas? *suck* x 100!

Jag går och lägger mig på balkongen och sover på saken en stund! Puh!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

17 reaktioner till “Jag har beställt mer utrymme…”

  1. Eh…. om du läst blogginlägget du just kommenterade så inser du kanske att jag inte tycker det är så helt bra just nu…

 1. Jag sparar inte mina bilder i bloggen, för det är alldeles för svårt att hitta dom där, utan jag har dom på photobucket istället. Allt som hamnar i bloggens ”bibliotek” är naken som PB inte godtar samt bilder som jag använder upprepade gånger.

  1. Mjau, för mig känns det som att jag ”sparar” inte bilderna i bloggen, jag lägger upp nya bilder hela tiden och har dem i fotobiblioteket. Hade liksom inte koll på att det kunde bli ”fullt” eftersom jag är ny med att ha WP. Jag enfaldiga katt trodde att bilderna bara mellanlandade där typ, medans de laddades till just det blogginlägg jag höll på med. Så nu har jag verkligen lärt mig nåt nytt.
   Men samtidigt vill jag inte ha bilder på fler än ett ställe – mitt totallager med tusentals bilder på min pc hemma, plus på min säkerhetsdisk och så på bloggen bara de bilder som används. Det passar mig.
   Men tack för alla bra tips!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, purknare ändå – just nu kan jag inte ens bläddra sidor i min egen blogg när jag är inloggad! *morr fräs* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *