Knasiga spam om kreditkort

Jag, en katt, som inte har kredit någonstans utom kanske i Dentabitsburken – har just fått cirka 32 mail om att fixa med lösenordet på mitt VISA-kort. Som jag inte har.
Byta lösenord? Vid min svans! (=My ass! på kattmanér…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Knasiga spam om kreditkort”

  1. Å, så skönt att höra att inte bara jag som fullkomligt dränks i de där spam-mejlen! Och nu kommer en annan variant inrasande i massor också, som handlar om Western Union (som jag inte har någon som helst kontakt med)… *suckar djupt*

    Nospussar till dig och Nova från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, de är lite knäppa de där mailen, och det gäller att ha ett hyfsat spamfilter – annars skulle de vara ännu fler. Markera som skräppost och radera sedan, det är väl vad man kan göra…. Suck. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *