Hobby för fågelintresserade katter

Jag har hittat ritningarna till det ultimata fågelhuset:
Det skulle ju matcha er fina nya RastGård, Smulan och Amanda!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Hobby för fågelintresserade katter”

    1. Mjau, fåglar är inte såååååååå smarta alltid. Så jag sitter här med munnen öppen och låtsas att jag är en fåååågelhOlk! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *