Sanning


Att bada en katt kräver råstyrka, uthålighet, kurage – och en katt.
Den sista ingrediensen brukar vara svårast att få tag på.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Sanning”

 1. *snyft* *hulk* *snörvel* j-a-a-a-g blev *snyft* nästan dränkt i badkaret imorse!!! *hicksnyft* Kan du tänka dej nåt så gräsligt!? Och det var visst inte svårt ALLS att få tag på mej, rätt var det var när jag nöjd och glad klev ut från toaskåpet sa det tjoff upp i luften, mmm, gott med en mattekram tänkte jag då, men LURAD, *snörvel*, jag blev inlåst på badrummet, torkad med papper och sen SPRAYAD i baken, och sen… sen… *snyft* DUSCHAD i hela akterkastellet…….. Jag vill flytta! *hulk-sniff* Till nånstans där det inte finns rinnande vatten! Och det där tjänstehjonet ska kalla sej för kattvän…. Pytt! Kattplågare, det är mera sant! *snyft*

  1. Men snälla Pejst vad hade du då gjort för slabb under svansen? Jag har lite svårt att tänka mej att du råkat ut för utställningspyssel nu?!! Stackars dej… Kattentat är vad det är! Dessvärre så finns det rinnannde vatten nästan överallt! *suck* Aldrig är man säker! *tröstbuff*
   NosPuss Wikki

   1. *gladsvans* nu har jag torkat och hunnit tänka lite på saken, och jag flyttar nog inte. Finns det rinnande vatten på dom flesta ställen så är det ju ingen större idé, man får välana ta det onda med det goda; brorsan är ju här, maten är god, sovplatserna sköna, och – bortsett från dom här tillfälliga dalarna – så sköter sej ju tjänstehjonen ganska bra…
    Jag tyckte matte muttrade nåt om ”luddrumpa”, ”kamma mittbena innan”, ”tugga grässtråna ordentligt” medans hon höll på och plågade mej, våra yviga långkalsonger är visst tjusiga, men mindre bra i vissa andra sammanhang….
    *nosbuff*

 2. Föredrar nog duschen, bara till att stänga dörren och duscha på. Inga rymningsförsök ur badkar här inte. Sen är det faktiskt mysigt att bli schamponerad tycker Sixten. På vår blogg så kan du se resultatet av den senaste duschen.

  1. Mjau, han blev jättefin. Och det är ju praktiskt om man har en dusch/duschkabin. För oss som bara har badkar är det inte så många alternativ! Diskhon kan vara alltför liten! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *