Minnesbilder

Matte har tassat fram sina favoritbilder till minne av vår vän Mjurre, som kallades hem till SkaparKatten igårkväll:En salig stund med nyplockad mynta:

Vi är helt säkra på att hos SkaparKatten finns hur mycket Kattonger som helst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Minnesbilder”

 1. Det här är det som är vitsen med allas våra liv – om vi är människor, katter, skällisar eller kottar (eller andra två- och fyrbeningar, som flodisar och kossor): lämna så djupa tassavtryck att man fattas någon och så att eftermälet blir ”det var en god kisse/flodis/skällis/människa/kossa/kotte/häst”. Vila i Frid, Mjurre! I en jättefin kartong, bland råttor, sorkar, möss och fjärilar. Och med kokt torsk varje dag!

  nosgos, tröstekramisar till alla som sörjer Mjurre
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau – och det viktiga är att veta att man lämnat DE GODA SPÅREN hos människor…. Varma minnen, goda handlingar – sådant som sprider sig som ringar på vattnet. Då har man haft ett värdefullt liv. Sånt lindrar sorgen…
   Tack för trösten, hjärtevänner!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, tänk att en liten kattong kangöra en kisse så nöjd och glad!? Det är en bieffekt av att skicka gåvor, och den värmer hjärtat när sorgen sliter i det. Ni känner säkert den värmen komma tillbaka – och framöver när vi ska ha auktion, så blir det till Mjurres minne. Och ni har hjälpt oss med det… Varma tassar för det! NosPuss Wikki

 2. En så underbar tanke… katter som ligger i perfekta kattonger lite varstans och myser, friska, glada… det värmer verkligen ett mattehjärta som har flera innerligt saknade pälsklingar på andra sidan Regnbågsbron!

  Kramar och nosbuffar från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  1. Mjau, vi tror det finns en särskild kattong-plats där varje kisse som vill kan återfinna sin älsklingskattong igen… TassKram Wikki

  1. Mjau, vi skrev ju en bok om Semlan – visserligen bara i ett enda exemplar – som minne. Det finns nog massor av bilder utav Mjurre också, nog att göra en minnesbok utav. TassKram Wikki

 3. Fina bilder Wikki. Mjurre sitter nog där uppe hos Skaparkatten och säger ”Åh nej, nu tog matte fram bilderna igen” och gömmer sig bakom tassarna. Då säger Skaparkatten ”Mjurre, tror du inte jag har sett dem förut va”? och blinkar med ena ögat.

  1. Mjau, och en annan sak vet vi, och det är hur de sitter och berättar musjaktshistorier och skrönor så att morrhåren raknar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *