Bättre så här, Tanja?

Jag fick ett klagojam från Tanja att hennes bild inte var så smickrande. Här kommer en ny:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bättre så här, Tanja?”

    1. Mjau, sommarparty men utan grill – allt serveras naturellt! Och på poolkanten, men med övertäckt pool, så ingen riskerar att bli våt om tassarna! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *