KattNatta i Parken Zoo

”Det var katten så kul att gå på KattNatta”, summerar Stora matte tre timmars kvällskattstudier. ”Det var bara synd att jag inte satt på myggstift och hade en kamera för natt/kvällsfoto, för när ljuset blev allt svagare det var ju då det började hända saker i katternas hägn! Och det var så spännande att se Benny, Frida, Boris, Toto och alla de andra… Inklusive att träffa tre trevliga pirater!”

KattNatta är varje onsdagskväll i Eskilstunas Parken Zoo i juli mellan kl 19-22.30, och för den kattfrälsta så är 200 kr i inträde för en vuxen ändå värt det. De som löst säsongs- eller årskort för familj gör dock en bättre affär om man vill se alla KattNätter…

Dessutom hinner man se betydligt mer än kattdjuren – jätteuttrarna, lilla flodhästbabyn Oliver, mushjortarna, den vita känguru-ungen (Som rymde ända till Torshälla för inte så länge sedan!) och alla vackra blomplanteringar!


Parken är också full av spännande nattljud för den som lyssnar lika mycket som man tittar – exotiska rop från djurarter man annars inte hör i svensk natur. För barnen blir det dessutom tiger-ansiktsmålning – så plötsligt var det många tvåbenta små kattdjur som sprang omkring en också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “KattNatta i Parken Zoo”

    1. Mjau, här finns kattdjur i alla storlekar! Pallaskatterna är i MaineCoon-storlek och sandkatterna är lika små som Nova! Fiskarkatten är som en medelstor hund, och tigrarna är enorma! NosPuss Wikki

  1. Låter jitte spinnande att gå på KattNatta i Parken Zoo !!!
    Matte o husse har visst varit den där djurparken för en del år sedan.
    Matte säger att det var nog årets hetaste dag och att alla djuren låg och flämtade i skuggan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *