En mindre…


…fast jag måste ju erkänna, jamar Ville, att det var räven, inte jag! Jag bara nosar på de vackra skatfjädrarna som Stora matte hittade vid rävgrytet på kantarellturen:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “En mindre…”

  1. Mjau det var en härlig seriestrip! Mys!
   Hm kanske kan få Stora matte att teckna en kattserie igen….
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, det var riktigt snygga fjädrar… Hm kanske går att göra nåt utav?!
   *funderar*
   TassKram Wikki

  1. Mjau, på Landet finns en tjusig fjädersamling från fasan, hök, ugglor och mycket annat! Eh… Katterna har bidragit med många!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, Skat-Ann, vi räddade ju fjäderdräkten?!! Det var ju räven som snodde den och nu har Stora matte tagit hand om de vackra fjädrarna… De ligger i hennes skrin för fjädrar. Och blir något fint en vacker dag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *