Planerar sovmorgon…

Kan behövas efter en partynatt, eller hur?

Bjud gärna på min auktion under tiden! Den avslutas i kväll kl 19.00.

Må bäste katt jama hem paketet!

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz… mmm… zzzzzzzzzz…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Planerar sovmorgon…”

    1. Mjau, men jag har gräddkladd i hela pälsen, hur gick det till? Och Nova säger att Minus friade till henne? Fest är kul!!! NosPuss Wikki

  1. Jamar som de andra – underbar bild!
    Här är vi också lite utslagna efter gårdagen, men jamarns så skoj vi hade!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *