Auktionen avslutad! HurrJam!

Blir ju nästan toanödig av spänning – men har alla katter glömt min auktion utom jag?  Mjau, jag kanske valde fel tidpunkt för att få en rafflande auktionsavslutning – men det gör inget alls! För nu är det slutliga vinnarbudet Pejsts och Janssons och jag är faktiskt glad att det är just de – som har varit väldigt generösa med gåvor och hjälp till katthemmet annars också – som ska få det här lilla auktionspaketet!

GrattisJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Auktionen avslutad! HurrJam!”

  1. Mjau, det håller jag med om! Det är massor av missar som behöver hjälp nu – önskar att det fanns hem och hjärtan till dem alla! *buff*
   TassKram Wikki

  1. Och storsinta är ni, kära vänner… Rörande storsinta. Jag tycker mycket mycket om er!
   NosPuss Wikki

  1. Vad snälla vänner ni är! Det är gott att få hjälp att hjälpa!! Tack allra varmast! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *