Något jag ALDRIG skulle gå med på…

Jag skulle ALDRIG vid min svans finna mig i att bli badad så här:
httpv://youtu.be/PiDHXu5THj0
– vilket är skälet till varför jag heller aldrig kommer att bli någon bra utställningskatt, hur söt jag än är… Det får räcka med att vara The One and Only Wikki!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Något jag ALDRIG skulle gå med på…”

  1. Mjau, vi är ju alla llite olika. ”Ser skönt ut!” sa Landetkatten Ville, och gick t och doppade tassarna i fågelbadet… För egen del så håller jag nog med om epitetet skräckfilm…. Men jaggillar en matte som sköter det där badandet så lugnt! NosPuss Wikki

   1. Jam man undrar ju varför du var tvungen att visa den här videon 🙁
    Eller rättare sagt , det var ju såååå typiskt att matte skulle komma och kika över min axel precis när jag tittade på den !!!

 1. Jag tycker mig allt kunna urskilja några missbelåtna jamande där ibland och själv hade jag inte ställt upp på detta. Då hade matte fått händerna av klösta. Det är illa nog när jag måste duscha baken efter en olycka med dålig mage. Jag må vara en fin raskatt, men inte behöver man bli blöt för det.
  // Keso

  1. Mjau det är ju faktiskt SKILLNAD när man själv FRIVILLIGT sätter tassarna i vattenskålen, eller hur?!
   NosPuss Wikki

 2. Jamarns vilken modig kisse och tålmodig som står där så länge.
  Vi är lite imponerade av hur den litar på att dess människa inte ska dränka den.

  1. Mjau, sådan tillit som man får när människor visar sig värda att lita på. Det finns ju sådana! NosPuss Wikki

 3. Diska katt???? Näee!!! Vi har i och för sig aldrig badats – tvångstvättat tassarna har vi gjort (bara för att vi trampat i geggiga saker – vi hade lika gärna kunnat torka av tassarna i sängen). Vi gillar däremot vatten – att leka med. Kajsa kan följa med lillie in i duschen ibland, bara vattnet inte är för varmt. Maurices intresse av vatten är kanske mest rent professionellt. Han ÄR ju rörmokarkatt…

  1. Mjau, alla har vi ju våra speciella kattiliteter – själv är jag ju professionell avbitartångskatt. Utbildad på högspänning t o m. Har överlevt det vill säga. NosPuss Wikki

   1. Wow! Vi – i synnerhet sladettiälskande avbitarkissen Kajsa, som har svårt att låta sladdar vara – är imponerade! kan föreställa oss att liten wikki fått medaljer och rosefetter i tävlingen:skrämma slag på matte…

    1. Mjau, matte var måttligt road när det hände… Sen har jag följande avtuggning på meritlistan: Stora mattes glasögonskalmar, pipen på blomvattenkannan, ett otal mobilsladdar och headsetkablar, datornätsladd… Med mera… det är bara rejäl övertäckning sm hjälper. Suck. Man är ju proffs! NosPuss Wikki

 4. Nä men, stackars lilla katten!!!!!!

  Är det badskum eller diskmedel i eftersom det är så bubbligt?!? 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *