En liten sömnig en…

httpv://www.youtube.com/watch?v=aoZr25AuByY
Här har ni dagens söta kattunge-video!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “En liten sömnig en…”

  1. Naaaaw… den lille ser ut precis som jag känner mig ibland, man vill sova men något tvingar en att hålla sig vaken… kan förresten berätta att Imma stod trollbunden och tittade på skärmen medan filmen gick, och till sist gick hon fram och nosade på kattungen. Det såg ut som om hon var bekymrad för den lille…

    Kram från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Å lilla Imma du moderliga! Du är bra underbar! Så klart uppfattade du något från den lilla trötta ungen… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *