Sköna retrokatter


Katter man blir glad av – deras festliga uppsyn sprider glädje! Finns på JennSkis Etsy Shop!

Det här mönstret skulle jag gilla att ha på en pläd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sköna retrokatter”

    1. Mjau, det skulle husse klä i! Absolut! Jag har sett tyger med Laurel Burch-mönster någonstans på nätet… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *