Krya på dig, gammelmatte Gittan!

Här kommer ett kryapådig-jam till Klosterkatternas gammelmatte Gittan, som vi hört är på bättringsvägen!

Skönt att sjukhuset kunde tappa ur all vätska ur lungorna, så att du får luft igen!

Jag skickar massor av healing-spinn och hoppas att du snart är hemma hos längtande husisar igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Krya på dig, gammelmatte Gittan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *