Apropå fläktar

Här kommer en klassiker som ni säkert sett tusen gånger redan:
httpv://www.youtube.com/watch?v=lRDPLuhSl00

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Apropå fläktar”

  1. Men är det inte så det känns framför fläkten… som om luften är så tjock att man kan tassa på den? Tycker att lillungen är både söt och klok! Och filmen var ny för oss också…

    Tass från Imma, som också gillar fläktar!

    1. Mjau, jag vet fler katter som gärna tassar i fläktluftströmmen – det är skönt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *