Låt bli ormarna, Sören!


Ungkatt som han är, Sören Fernström, så tassade han nyfiket på en huggorm i måndags med följd att han fick åka till veterinären… Ormbett är sådant som de flesta katter avstår från att få igen, så vi får hoppas att Sören lärt sig av detta! Hoppas detta inte ska vara förhinder när Sören ska på utställningar i Trelleborg och Kalmar!?

Jag hörde något jamat om tillfälligt utegångsförbud?  Krya på dig, kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Låt bli ormarna, Sören!”

 1. Sören hälsar och tackar. Surar runt på diverse ställen i huset nu när han är Innekatt.
  Hoppas bara på att han inte får fula sår av bettet för annars är han på BETTET för kommande bravader
  Nalle

  1. Mjau, ta det lugnt Sören! Det är ändå för varmt för att vara ute! Du kan klura på hur du ska rocka loss med Kjelle Bus och co istället sedan! Du kan ju verkligen turnélivet redan! NosPuss Wikki

 2. Usch, det låter otäckt, huggormar är väl giftiga…? Stackars Sören, först bli biten och sedan inte få tassa ut. Det borde varit ormen som fick uteringlingsförbud i stället tycker vi!
  Kramar och tassklappar

 3. Fyjam så otäckt. Jag har då aldrig träffat på en orm och jag är inte så säker på att jag vill heller. Skulle det bli så, så skickar jag fram husse att anfalla och så sticker jag upp i ett träd och ger goda råd.

  1. Mjau, de är bara en lite större version av masken Börje och brukar sällan mucka bråk, om man inte tassar för ihärdigt på dem – så är nog risken liten när du har en stadig husse i släptåg – de lär fly av vibrationerna i marken… *blink* TassKram Wikki

  1. Mjau, den som är skicklig jaktkatt och vet hur man ska handskas med ormar löper ingen risk – men det är ofta unga oerfarna katter som råkar illa ut. Så det är som sagt bättre att låta bli dem! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *