TassFärdighet

För den som vill ha något att pyssla med i sommar hittade jag ett par söta grillvantar i tidningen Lands broderihörna:
Kajsa Katt heter den översta, Harry Hund och den nedre katten heter Findus. Materialet finns att beställa här. Men varför ser hunden så ledsen ut?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “TassFärdighet”

    1. Mjau, fint fix för den som har tid. Jag kan tänkamig att du skulle skissa jättesnygga med dina glada jyckar på!?? NosPuss Wikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *